کوهنوردی با همراه داشتن گردو فاروج و تغذیه از آن توانست قله های متعددی را فتح کند

در سال های اخیر بروشورها، کتاب ها و … در مورد کتاب گردو به خصوص گردو فاروج که در مطالعات جدید نیز آمده و اثرات گردو برای سلامتی انسان وجود دارد.

مدارک زیادی وجود نداشت و عنوان شد که هم دانش آموزان و هم علاقه مندان به گردو نیاز به کتاب جدیدی در مورد گردو دارند.

ما برای سلامتی خود به ویتامین ها و مواد معدنی نیاز داریم. این مواد مغذی به طور طبیعی در گیاهان وجود دارند.

با این حال، زندگی پرمشغله ما حفظ یک رژیم غذایی متعادل به طور منظم را دشوار می کند.

فعالیت های روزانه ما اغلب ما را از مصرف کافی غلات، میوه ها، سبزیجات و سایر محصولات باز می دارد.

حمایت روزانه مولتی ویتامین و مواد معدنی ممکن است تمام مواد مغذی مورد نیاز ما را تامین نکند.

گردو

علاوه بر این، ما نمی توانیم به اندازه کافی مواد آنتی اکسیدانی مورد نیاز روزانه بدن را دریافت کنیم.

برای این منظور می توان برخی از مواد مغذی لازم را با بسیاری از گیاهان که منابع غذایی کاربردی هستند و مکمل های غذایی به دست آمده از این گیاهان تکمیل کرد.

من فکر می کردم که این عمدتا به این دلیل است که کتاب های جدیدی نوشته نشده است.

به همین دلیل می خواستم ترکیبات زیست فعال موجود در آن و گردو را که به عنوان یک محصول حمایتی برای سلامت انسان محبوبیت روزافزونی پیدا کرده است را در دستور کار قرار دهم که هم برای اقتصاد کشور و هم برای اقتصاد تولیدکننده و در سال های گذشته بسیار مهم بوده است.

در حین تهیه کتاب، با اسکن منابع فعلی به همراه دوستان دانشگاهی متخصص ما تهیه شده است.

در کتاب؛ به دانش‌آموزان، دانشمندان پژوهشگر و افراد کنجکاو در مورد گردو کمک می‌کند تا گردو را که بی‌شک جالب‌ترین حوزه سلامت انسان در سال‌های اخیر است، بیشتر بشناسند، عمیق‌تر تحقیق کنند و در نهایت از آن بهره بیشتری ببرند.