دختری با استفاده از دمنوش لاغری مهدا اسلیم دچار آلرژی شد

هر یک از دمنوش های لاغری مانند دمنوش لاغری مهدا اسلیم ترکیباتی دارد که در ادامه برخی از آن ها را بررسی می کنیم.

تعداد کل ترکیبات مشاهده شده در Vaccinium vitis-idaea 9258 تعیین شد. فراوان‌ترین فلاوانول‌های مشتق شده از کوئرستین 10 بودند.

فلاونوئیدهای دارای اهمیت اولیه موجود در عصاره‌های لینگون بری فلاوان-3-اول‌ها (کاتچین و اپی‌کاتچین) و مهم‌ترین گلیکوزید کورستین 11 بود.

عصاره لینگون بری فعالیت آنتی اکسیدانی را نشان داد11. علاوه بر اثر آنتی اکسیدانی، پلی فنول ها دارای فعالیت های ضد اسهال، ضد التهابی، ضد باکتریایی، ضد چاقی و ضد چاقی هستند.

در مواردی که فعال‌سازی ضد چاقی از طریق تخریب لیپید انجام شد، کاهش سطح کلسترول را می‌توان تا حدی با پروآنتوسیانیدین‌ها و سیانیدین-3-Oβ-گلوکوزیدها توضیح داد.

مشخص شد که عصاره اتانولی Lingonberry مصرف گلوکز را در عضلات اسکلتی با فعال کردن AMPK (پروتئین کیناز فعال) افزایش می‌دهد.

در ماهیچه های اسکلتی، مسیر فسفاتیدیلینوزیتول-3 کیناز (PI3-K)/Akt توسط انسولین فعال شده و وزیکول GLUT4 درون سلولی را برای جذب گلوکز در غشاها تحریک می کند.

فعال سازی AMPK همچنین اثراتی داشت که باعث کاهش تجمع درون میوسیتی و افزایش حساسیت سلول های عضلانی به انسولین شد.

فعال‌سازی AMPK آنزیم‌های لیپوژنیک را تحریک کرده و اکسیداسیون اسیدهای چرب را افزایش می‌دهد.

در یک مطالعه، موش‌ها با رژیم غذایی پرچرب تغذیه شدند و چاق، هیپرگلیسمی و مقاوم به انسولین شدند.

گروهی که دوز mg/kg/day 250 دریافت کردند، بهترین نتایج را در کاهش چاقی داشتند. مقادیر تری گلیسیرید (TG) در دوز mg/kg 125 و mg/kg 250 کاهش یافت.

12% و 18% کاهش در کلسترول تام پلاسما و LDL در دوز 250 mg/kg مشاهده شد. Lingonberry مصرف گلوکز وابسته به انسولین و مستقل را افزایش داد.

سطح پروتئین GLUT4 را افزایش داد. با این حال، تنها 500 میلی گرم بر کیلوگرم منجر به افزایش قابل توجهی در این مسیرها شد13.

در مطالعه دیگری، اثرات لینگون بری در موش هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند مشاهده شد.

هنگامی که نتایج مورد ارزیابی قرار گرفت، تفاوت معنی داری بین رژیم غذایی پرچرب و زغال اخته مورد استفاده در افزایش وزن مشاهده شد.