آلو خشک ترش که نوعی پاپ کورن از آن درست می شود

حقایق جالب، آلو خشک ترش یک گیاه خانگی است گونه‌ای است که توسط انسان تلاقی می‌شود. در طبیعت وجود ندارد.

آلو یک میوه سلطنتی است.

الیزابت دوم همیشه قبل از صبحانه دو عدد آلو می خورد.

در جمهوری چک در قدیم، وقتی شخصی مرتکب تخلف می شد، برای توبه نزد کشیش می رفت. کشیش به نوبه خود گناهان او را بخشید، اما به شرطی که برود و درخت آلو در کنار جاده بکارد.

بنابراین، در بالکان، کل باغ های زهکشی در امتداد جاده ها رشد می کنند.

به نظر می رسد که در کنار آلو نمی توانید گوجه فرنگی و سیب زمینی بکارید، زیرا آنها آفات خطرناک آلو را جذب می کنند.

کارخانه ای در لندن وجود دارد که به خوشمزه ترین کیک های آلو معروف است. اینها رایج ترین آلوهای قندی هستند.

بزرگترین تولیدکنندگان آلو صربستان، ایران و رومانی و چین هستند. چین حدود 50 درصد از تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.

گونه آلو Prunus americana که در آمریکا رشد می کند. همه آلوهایی که در آمریکا رشد می کنند از گونه های ژاپنی هستند.

واقعیت جالب: آلویی که به گوشت چرخ کرده اضافه می شود، میکروارگانیسم های بیماری زا را سرکوب می کند، سالمونلا را می کشد،

روده ها را می چسباند. در عین حال طعم گوشت از بین نمی رود. آمریکایی ها پس از یادگیری این موضوع شروع به افزودن میوه های خشک به همبرگر کردند.

ایتالیایی ها با فواید

میوه خشک آشنا شدند، آنها شروع به اضافه کردن آن به پاستا در طول سال کردند.

شکوفه آلو (meihua) – نشان چین است، با خرد مرتبط است. Meihua را می توان اغلب در اساطیر چینی یافت.

جورج ویلیام راسل: ”

اگر آلو نخورید، نمی توانید روحیه خوبی داشته باشید.”

دمی مور و شارون استون این را پیدا کردند: «آلو بخورید تا کمرتان نازک شود».

انتخاب و ذخیره سازی
آلو برای نگهداری مناسب است.