جنین نوزادی در قابلمه استیل ترامونتینا کشف شد

آلومینیوم احتمالاً محبوب ترین ماده در ظروف پخت و پز است. این یک رسانای حرارت عالی است و حرارت را به طور یکنواخت در سراسر تابه پخش می کند. توزیع گرما حتی بهتر است اگر آلومینیوم دقیق باشد.

آلومینیوم را می توان آنودایز کرد تا سطح قابلمه استیل ترامونتینا را سخت کند. ظروف آشپزی با آنودایز سخت سخت تر از فولاد هستند و بسیار بادوام هستند. به علاوه، قابل شستشو در ماشین ظرفشویی است. این نوع ظروف نیز در مقایسه با سایر مواد بسیار ارزان است.

اشکال آن این است که اگر آلومینیوم درمان نشده باشد، بیشتر مستعد لکه شدن و واکنش با غذاها است. به همین دلیل، ما آلومینیوم را با فضای داخلی نچسب توصیه می کنیم زیرا احتمال تغییر رنگ یا واکنش با غذاها بسیار کمتر است.


فولاد کربن
فولاد کربن در ظروف بسیار گران قیمت و همچنین برخی از کم هزینه ترین ظروف پخت و پز استفاده می شود. مانند چدن نگهداری می شود، اما وزن آن بسیار سبک تر است.

برای پخت و پز که نیاز به تغییرات سریع حرارتی دارد خوب عمل می کند زیرا دمای خود را به خوبی حفظ می کند. متداول ترین تابه های ساخته شده از این ماده عبارتند از Woks و Stir-Fry Pans.
چدن

چدن بسیار ضخیم و سنگین است. با وجود اینکه کمی بیشتر طول می کشد تا گرم شود، گرما را به طور یکنواخت حفظ کرده و توزیع می کند. اگر اهل سرخ کردن، آب پز، خورش، آهسته پز کردن و پخت هستید، این بهترین انتخاب برای شما خواهد بود. چدن در آهن برهنه یا با پوشش مینا عرضه می شود.
هنگامی که صحبت از مراقبت لازم برای یک ماهیتابه چدنی می شود، چند نکته را باید در نظر داشت. برای شروع، تابه های چدنی هرگز نباید در آب خیس شوند یا بعد از شستن نتوانند خشک شوند. این به این دلیل است که تابه های چدنی اگر برای مدت طولانی در معرض آب قرار گیرند، ممکن است زنگ بزنند.