پسته خندان قزوین که در گذشته فقط انحصاری ثروتمندان بود

برای کم خونی
به دلیل وجود مس در پسته خندان قزوین، به جذب آهن موجود در غذا کمک می کند. این کار در زمان کمبود خون یعنی کم خونی مفید است. ویتامین B6 موجود در آن برای افزایش میزان اکسیژن در خون مفید است. با توجه به این هموگلوبین می تواند افزایش یابد.

برای پیری
انواع خاصی از آنتی اکسیدان های موجود در پسته از خطر ابتلا به بیماری لکه زرد مرتبط با افزایش سن (AMD) محافظت می کند.

به دلیل این بیماری، چشم ها ضعیف می شوند و در خواندن و نوشتن مشکل دارند. این بیماری همچنین می تواند بر حافظه تأثیر بگذارد. با مصرف منظم پسته می توان از این نوع مشکل جلوگیری کرد.

طرز خوردن پسته

پسته را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد.

رنده مغز پسته را می توان در خیر یا هر شیرینی و غیره ریخت یا با شیر میل کرد.

— امروزه خوردن پیستای نمکین کباب شده بسیار رایج است. شما هم می توانید آن را بخورید. اما باید به میزان نمک موجود در آن دقت کرد.

– می توان آن را با قرار دادن آن در کلوچه، کیک و غیره خورد.

با گذاشتن رنده پسته روی بستنی می توانید از آن لذت ببرید.

پسته را باید به صبحانه مقوی که در فصل زمستان تهیه می شود اضافه کرد.پسته را می توان به صورت تزیین با کشک میل کرد.

مضرات پسته – مراقب باشید
مضرات خوردن پسته چیست؟

– اثر پسته گرم است. بنابراین، با در نظر گرفتن این نکته، باید در مصرف آن در فصل تابستان و افراد صفراوی احتیاط کرد.

برخی افراد ممکن است به پسته حساسیت داشته باشند. اگر پس از خوردن پسته علائمی مانند خارش پوست، مشکل در تنفس، درد شکم، استفراغ یا اسهال را تجربه کردید.

ممکن است به پسته حساسیت داشته باشید. در این صورت در مصرف آن احتیاط کنید و فقط با نظر پزشک از پسته استفاده کنید.