علاوه بر غذاهای تازه، بسیاری از کنسرو خورشت فسنجان نیز گزینه های غذایی غنی از مواد مغذی، اغلب با قیمت پایین تر، با پتانسیل ذخیره طولانی تری ارائه می دهند.
هدف از این مطالعه مقایسه میزان مصرف مواد مغذی در گروه مواد غذایی متراکم و دریافت مواد مغذی بین سطوح مختلف مصرف غذاهای کنسرو شده در ایالات متحده بود.
دادههای مصرف برای این مطالعه مقطعی از 9761 مصرفکننده کنسرو لوبیا چیتی آمریکایی (2 سال به بالا) از پایگاهداده گرایشهای غذایی ملی (NET®) گروه NPD در طی سالهای 2011-2013 جمعآوری شد.
و داده ها با استفاده از پایگاه داده مصرف مواد مغذی گروه NPD ارزیابی شدند.
مصرف کنندگان مواد غذایی کنسرو شده در سه گروه قرار گرفتند: مصرف کنندگان مکرر کنسرو.
شواهدی را ارائه میدهند که مصرفکنندگان مکرر کنسرو، گروههای غذایی با مواد مغذی بیشتری مانند میوهها، سبزیجات، محصولات لبنی و غذاهای غنی از پروتئین مصرف میکنند، و همچنین دریافت بالاتری از 17 ماده مغذی ضروری از جمله کمبود مواد مغذی پتاسیم، دارند.
کلسیم و فیبر در مقایسه با مصرف کنندگان نادر کنسرو بنابراین، علاوه بر غذاهای تازه، رژیم های غذایی با مصرف مواد غذایی کنسرو شده غنی از مواد مغذی نیز می توانند گزینه های رژیمی را ارائه دهند که مصرف مواد مغذی و کیفیت کلی رژیم غذایی آمریکایی ها را بهبود می بخشد.
تغذیه مناسب کنسرو خوراکی یکی از موثرترین و کم هزینه ترین راه ها برای پیشگیری و درمان چندین بیماری مزمن و مرتبط با کمبود است.
یک جزء کلیدی برای تغذیه مناسب مستلزم یافتن و حفظ تعادل سالم بین دریافت کالری و مواد مغذی است.
با این حال، توانایی دستیابی به تعادل بین کالری و مواد مغذی برای افراد و جمعیتها در سراسر جهان، بسته به عوامل ژنتیکی، سبک زندگی و عوامل اجتماعی اقتصادی متفاوت است.
دستورالعمل رژیم غذایی فدرال برای جمعیت های صنعتی توسعه یافته و غربی مانند جمعیت عمومی در ایالات متحده شامل توصیه هایی برای کاهش کالری دریافتی کلی (به ویژه از طریق قندهای افزوده شده و چربی های جامد) و افزایش مصرف غذاهای غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات، میوه ها، بدون نمک است.
کنسرو قورمه سبزی و دانه ها، لوبیا و نخود، لبنیات کم چرب، گوشت بدون چربی و غذاهای دریایی.
همه این غذاهای توصیه شده، به استثنای محصولات لبنی، آجیل و دانه ها معمولا در انواع تازه و کنسرو شده مصرف می شوند.
- منابع:
- تبلیغات: